Vi erbjuder

Kustmedia ger dig mervärde i form av ett stort socialt nätverk samt expertis på det lokala i Österbotten. Vi har know-how, erfarenhet från branschen och bryr oss. När det gäller att göra det bästa för kunden sparar vi inte på oss själva.

Vår strategi

Genom aktiv kundkommunikation följer vi med  marknadsföringsprocessen från början till slut. Vi har ett ärligt och äkta intresse för det vi gör och vi värnar om kundens bästa. Vi är lättillgängliga och flexibla, tröskeln att kontakta oss ska var låg! 

Vår portfolio

Vi är mycket glada för de uppdrag som våra kunder återkommer med år efter år och att vi tillsammans med kunden både utvecklar oss själva samtidigt som kundens produkter utvecklas och håller en tidsenlig framtoning.

Kuriren är finlandsvenskarnas veckotidning
Närpes församling informationstidning
Visit Kristinestad
Kustmedia har skapat en turistkarta till Kristinestad. Vi står för illustrationer, layout och tryck.
Kustmedia ombryter läromedel till Schildts & Söderströms.
Klövar & Timotej är Österbottens Kötts informationstidning. Kustmedia sköter detta som ett ett "nyckeln i hand"-projekt och levererar färdig produkt.

Om oss

Vi på Kustmedia är väldigt lyhörda för våra kunders behov och önskemål. Vi anstränger oss för att sätta oss in i kundernas verksamhetsområden och hitta lösningar och samband.

Här kan du lyssna på när vi medverkade i podden Företagande Korsholm

 


Efter år av goda samarbeten har vi blivit riktiga allvetare! Bostadsbyggande,läromedel, kommunal förvaltning, resor, hälsokost, hembygdshistoria, köttproduktion och scenkonst – bara för att nämna några områden vi fått sätta tänderna i under årens lopp.


Du kan lite på att inget område är för nytt eller för udda för oss. Vi ser fram emot att höra mer om just din bransch!

https://youtube.com/shorts/eTJ-VjNSnDw?si=rGzbAVlIx8nrJgkO

 

 

Vi på Kustmedia

Kontakta Tomas Bäck

tomas@kustmedia.fi

Tel. 06 3441814
Mobil: 0500 368 360

Kontakta Lisbeth Bäck

lisbeth@kustmedia.fi

Tel. 06 3441813
Mobil: 0500 267 119

Kontakta Maria Lillås

maria@kustmedia.fi

Tel. 06 3441830

Kontakta Jennifer Hägen:

jennifer@kustmedia.fi
Tel: 06 344 1815

Kontakta Linnéa Strömfors

Linnea@kustmedia.fi

Tel. 06 3441800
 

Kontakta oss

Vasa

Kungsgårdsvägen 37 A

65380 VASA

Lokalnytt

Lokaltidningarna ByaNytt och KustNytt är Kustmedias egna publikationer du hittar dem på hemsidan

www.lokalnytt.fi

Telefon

Växel: 06 3441800

Växeln öppen 8-16

Lämna ett meddelande

(If you're a human, don't change the following field)
(If you're a human, don't change the following field)

Följ oss

11.09.2023
Vi på Kustmedia är väldigt glada att få förvalta och utveckla tidningen Kuriren med kunskap från vår långa erfarenhet i tidningsbranschen. Läs artikeln och lyssna på intervjun på svenskayle.fi @svenskayle
04.09.2023
BREAKING NEWS! Kustmedia har köpt tidningen Kuriren – Tidningen Kuriren är ett viktigt finlandssvenskt forum och kulturarv. Vi är väldigt glada över att få förvalta och utveckla Kuriren med kunskap från vår långa erfarenhet i tidningsbranschen, säger vd Tomas Bäck på Kustmedia. – Vi välkomnar...
31.08.2023
30.08.2023
25.08.2023
Hej! Jag heter Moa Sand och jag är andra års mediastuderande hos Vamia. Jag utför min första medie praktik hos Kustmedia, jag kommer att vara här ända tills mitten av oktober. Jag ser framemot att utvidga min kunskap och skaffa bra relationer inom branschen. Tre snabba med Moa: Roligaste på...
24.08.2023
22.08.2023
Ta steget mot en balanserad arbetsdag! ‍♂️ Att inkludera promenader under arbetstiden kan vara ett fantastiskt sätt att boosta din produktivitet. På Kustmedia har vi som mål att gå en kort promenad om dagen. Här är några anledningar till varför promenader borde bli din nya vana: Kreativitetskick:...
18.08.2023